9 nov 2011

El supermercat GIANT de Port au Prince


El Supermercat GIANT de Port au Prince és un miratge, és una experiència extrasensorial del que se sentiria viatjant en un teletransportador. A fora del súper, un paisatge apocalíptic de runes,  brossa i persones autòctones de mirades preocupades persistents. A dins, una secció gegant de delicatessens que no fa cap ombra als supermercats més exclusius del món. 


Amb salaris estratosfèrics com els que es paguen a la majoria de personal estranger que treballa a  Haití no és estrany que els Libanesos hagin invertit en el sector de l'alimentació i en una clientela d'expatriats multiracials, multisectorials, i multi de tot, que tenen en comú un salari immoral. El supermercat està obert a tothom, però si ets estranger et fan descompte. Toma ya!


La millor foto del GIANT no la vaig poder fer. Faig, doncs, un homenatge a la semiòtica i explico la imatge que no em vaig atrevir a fer. Uniformats d'arreu del món, guàrdies civils de la madre pàtria, personal del cos diplomàtic de països al Nord i al Sud de la línia de l'equador, cooperants, missioners...a la secció de salses triant quina mostassa comprar entre una oferta de 20 marques. 


L'aigua que es beu, dels Alps suïssos of course.

No hay comentarios:

Publicar un comentario